Leírás
A kaliforniai aszalt szilvát az egyik legerősebb antioxidánsnak tekintik. Gazdag íz jellemzi és számos egészségre gyakorolt pozitív tulajdonság. A kaliforniai aszalt szilva önmagában is remek snack és kulináris csemege. Kevesen tudják azonban, hogy ebből a szárított gyümölcsből kiváló gyümölcslé is készül.
A szilva szárítása az ókor óta szokás. Ma már ismert, hogy támogatja az emésztést, a bélperisztaltikát és fenntartja a normális bélbaktériumi flórát. Az aszalt szilva akár hétszer több élelmi rostot tartalmaz, mint friss társai. Az emésztőrendszer működésében további jótékony szerepet játszik a kaliforniai szilva héjában található szorbit mely egyfajta, cukorbetegek számára is ajánlott édesítőszer, természetes formában. Az aszalt szilva levének gyengéd hashajtó hatása van, megakadályozza a székrekedést. Ennek a hatásnak az igény szerinti fokozásához egy kicsit felis melegíthetjük a gyümölcslevet, melegen, de nem forrón fogyasztandó ily módon.
A kaliforniai aszalt szilva, a megfelelő bél- és emésztőrendszer gondozásán kívül számos előnnyel bír. Megszünteti a szabad gyökök hatását, elhanyagolható mennyiségű zsírt tartalmaz, de káliumban, rézben és K-vitaminban gazdag. Az aszalt szilvalé fogyasztása csökkentheti a vérnyomást – a káliumnak köszönhetően – és a vércukorszintet; valamint a szív-, csont- és májbetegségek megelőzésére is alkalmas.
Ez a kivételesen aromás és finom szilvafajta kiváló minőséget garantál, mesterséges színezékek, édesítőszerek és tartósítószerek hozzáadása nélkül. A kaliforniai aszalt szilvalé 100% pasztőrözött koncentrált gyümölcsléből áll.
Bár az aszalt szilva egészségügyi előnyei lenyűgözőek, a legtöbb fogyasztó elsősorban egyedi íze miatt választja. Fogyassza önmagában, vagy öntsön belőle kedvenc szószaihoz, mártásaihoz, húsaihoz és desszertjeihez.
Összetevők:
100% aszalt kaliforniai szilvalé – koncetrátumból, pasztőrözött
Tárolása:
Tárolja hűvös helyen, szorosan lezárt üvegben. Fogyasztás előtt minden alkalommal rázza fel!
MEGJEGYZÉS – a termék fényképe / megjelenítése eltérhet a tényleges megjelenéstől.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.