Uriel IT-268 csukló és hüvelykujj rögzítő bandázs

6 890 Ft

Az ínhüvely gyulladás mellett gyakori a hüvelykujj ízületi gyulladása, ami az arthritis, osteoarthritis egyik formája. Elsősorban a terhelés, kopás miatt alakul ki. Korunk számítógépes munkavégzése is sokban hozzájárul a csuklót és a hüvelyket érintő ízületi gyulladások kialakulásához. A gyulladásra figyelmeztető első tünet lehet, amikor fogás vagy munkavégzés során fájlalni kezdjük a hüvelykujj alsó felét, illetve gyengeséget érzünk benne. Kezelés, pihentetés nélkül a panaszok súlyosbodhatnak.

Leírás

Az Uriel IT-268 csukló és hüvelykujj rögzítő bandázs tökéletesen alkalmas a gyulladt hüvelykujj és csukló területének helyi rögzítésére és támasztására, ezáltal elősegíti az érintett terület regenerálódását.

Rugalmas rögzítés, szabad mozgás

Az Uriel IT-268 csukló és hüvelykujj rögzítő bandázs egy rugalmas spirális sín segítségével rögzíti a hüvelykujjat, annak minimális mozgását teszi lehetővé és megtartja a csuklót úgy, hogy az ujjak mozogni tudjanak.

Csak csuklóra is használható

Az Uriel IT-268 csukló és hüvelykujj rögzítő bandázs rugalmas spirális sínje tépőzárak segítségével levehető így a termék használható akár a hüvelyujj rögzítése nélkül is abban az esetben, ha a panaszunk alapján csak a csuklónk kímélésére van szükség.

Amire ajánljuk

Az Uriel IT-268 csukló és hüvelykujj rögzítő bandázst kímélő, pihentető rögzítésként ajánljuk sérülés vagy műtét után, valamint a csukló és a hüvelykujj területén fellépő gyulladások kezelésére, meghúzódott vagy kificamodott hüvelykujj vagy csukló kezelésére, ínhüvelygyulladás, hüvelykujj vagy csukló fájdalom esetén.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Uriel IT-268 csukló és hüvelykujj rögzítő bandázst tartalmaz fekete színben. A termék jobb és bal kézre egyaránt alkalmas.
Figyelem! Ne használja a terméket, ha allergiás valamelyik összetevőjére: Anyagok: 45% poliészter, 55% spandex.
Egy méretben kapható (univerzális illeszkedés)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Uriel IT-268 csukló és hüvelykujj rögzítő bandázs” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!