Uriel IT-AC-28 Ínhüvely bandázs

3 190 Ft

A gyulladásos ízületi betegségek közül talán az ínhüvely gyulladás a leggyakoribb betegség, amivel legalább egyszer az életünkben mindannyian találkozunk. Általában a tartósan és gyakran ismételt mozdulatoktól alakul ki. Ilyenkor a pihentetés ellenére is húzó, szúró fájdalomjelentkezik leggyakrabban a csuklóban és az ujjakban. Ehhez elég egésznap a ctrl-v-ét nyomogatni az irodában, az egéren kattintgatni egész nap, esetleg intenzív zongoraleckéket venni. Az Uriel IT-AC-28 Ínhüvely bandázs révén nem csak pihentetheted, de professzionálisan rögzítheted is a fájdalmas területet.

Leírás

Az Uriel IT-AC-28 Ínhüvely bandázs kialakításának köszönhetően professzionális rögzítést tesz lehetővé, miközben segít megkímélni a túlterhelt ízületet a további igénybevételtől, elősegítve ezáltal a regenerációt.

Univerzális támogatás, pihentető rögzítés

Az Uriel IT-AC-28 Ínhüvely bandázs pihentető rögzítésként komfortos megoldást nyújt sérülés, műtét után, helyi támasztásként alkalmazva a csukló és a hüvelykujj körül.

Komfortos viselet, lélegző kialakítás

Az Uriel IT-AC-28 Ínhüvely bandázs neoprénből készült speciális kétoldalas huzatának köszönhetően rugalmas tartást biztosít és a lélegző távtartó szövetnek köszönhetően megakadályozza az izzadást. Tépőzáras kialakítása lehetővé teszi az optimális egyedi méret beállítását.

Amire ajánljuk

Az Uriel IT-AC-28 Ínhüvely bandázst a csukló és a hüvelykujj területén fellépő gyulladások kezelésére, meghúzódott vagy kificamodott hüvelykujj vagy csukló kezelésére, ínhüvelygyulladás, hüvelykujj- vagy csuklófájdalom esetén javasoljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Uriel IT-AC-28 Ínhüvely bandázst tartalmaz fekete színben. Jobb és bal kézen egyaránt használható. Tépőzáras kialakítása lehetővé teszi az egyedi méretezést. Egy méretben kapható: 14-22 cm.

Ne használja a terméket, ha allergiás valamelyik összetevőjére: Anyagok: 80% neoprén, 20% nylon; Összetétele a távtartó szövetben: 45% poliészter, 55% spandex

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Uriel IT-AC-28 Ínhüvely bandázs” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!