Uriel IT-AC-37 Active neoprén bokarögzítő

3 890 Ft

Mellélépünk egy fokot a lépcsőn, egy rossz mozdulat kutyasétáltatás közben, sportbaleset, ami következtében kificamodik a bokánk. A bokaficam fájdalmas sérülés, akár hónapokig is eltarthat, és akadályozhat mindennapi feladataink elvégzésében. Az ínszalag sérülésének mértékétől függően más-más kezelés jöhet szóba, ugyanakkor a boka tehermentesítése bokarögzítővel gyorsíthatja a gyógyulást.

Leírás

Az Uriel IT-AC-37 Active neoprén bokarögzítő sportolás és a mindennapok rutintevékenységei során is biztos támaszt nyújt a bokaízületnek.

Rugalmas, lélegző

Az Uriel IT-AC-37 Active neoprén bokarögzítő speciális kétoldalas huzattal, kombinált rugalmas szalagokkal és lélegző távtartó szövettel gondoskodik arról, hogy a több órás viselés során is lélegezhessen a bokát borító bőrréteg. Viselése kényelmes, semmilyen kellemetlenséggel nem jár.

Optimális méret, pontos illeszkedés

Az Uriel IT-AC-37 Active neoprén bokarögzítő tépőzárral teszi lehetővé az optimális egyedi méret beállítását, így a saját méretedre igazíthatod. Rugalmas neoprén anyaga anélkül öleli körbe az óvni kívánt ízületet, hogy elszorítaná a keringést.

Amire ajánljuk

Az Uriel IT-AC-37 Active neoprén bokarögzítőt sportoláshoz és normál napi tevékenységekhez ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Uriel IT-AC-37 Active neoprén bokarögzítőt tartalmaz fekete színben. A jobb és bal lábra egyaránt alkalmazható. Egy méretben kapható, állítható. Bokaméret: 19-27 cm. Anyagok: 80% neoprén, 20% nylon. Összetétele a távtartó szövetben: 45% poliészter, 55% spandex.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Uriel IT-AC-37 Active neoprén bokarögzítő” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!