Uriel IT-AC-43d Neoprén térdrögzítő

8 990 Ft

A legtöbbször akkor jut eszünkbe a térdrögzítő, amikor megtörtént a baj, és a fájdalmunkat szeretnénk csillapítani azáltal, hogy rögzítjük a sérült, fájó ízületet. A sportolók azonban tudják, hogy a térdrögzítő a sérülések megelőzésére is kiváló eszköz, különösen, ha olyan kontakt sportoknak hódolunk, mint a foci vagy a kosárlabda. Ízületi gyulladás esetén vagy műtétet követően pedig kihagyhatatlan segédeszköz a gyógyuláshoz.

Leírás

Jó tudni, hogy egy jól megválasztott térdrögzítő térdízületi porckopás esetén is enyhülést ad, nem csak az ízületi gyulladás mértékét csökkenthetjük általa, de az esetleges duzzanatot is. Az Uriel IT-AC-43d neoprén térdrögzítő anyagának köszönhetően kényelmes viselet, ami segít a térdízületre nehezedő terhelés csökkentésében sportolás közben, a napi tevékenységek során, ízületi gyulladás esetén és műtét után egyaránt.

A neoprén remek termoizolációs tulajdonságokkal bír, mindemellett rugalmas anyag, így nem csak rögzíti a térdízületet, de kényelmesen körül is öleli azt. Anyagából kifolyólag biztosítja a bőr lélegzését, megakadályozza az izzadást és az érintett terület túlmelegedését. A neoprénből készült térdrögzítő egyszerre csökkenti az ízület terhelését és a területen jelentkező fájdalmat.

A termék fő jellemzői

 • neoprén speciális kétoldalas huzat, kombinált rugalmas szalagok és lélegző távtartó szövet
 • tépőzáras kialakítás teszi lehetővé az optimális egyedi méret beállítását
 • anatómiailag pontosan megtervezett csuklós térdízületi támasz
 • egy méretben kapható
 • az anyag biztosítja a bőr légzését, megakadályozva az izzadást és túlmelegedést
 • sportoláshoz és napi normál tevékenységekhez egyaránt alkalmas
 • a két oldalon beépített csuklókkal ellátott sínek biztosítják a térd tökéletes megtámasztását a szabad mozgás akadályozása nélkül
 • korlátozza a térd mediális (középső) és laterális (oldalsó) mozgását
 • támogatja és védi a sérült szalagokat, ízületeket
 • ajánlott: ízületi gyulladás (arthritis) kezelésére vagy műtét után a térd gyógyulása során történő tehermentesítésére
 • alkalmas olyan személyek számára, akik bármilyen okból nem tudják megfelelően hajlítani a lábukat
 • hossza 28 cm
 • térdméret: 27-42cm
 • ne használja a terméket, ha allergiás valamelyik összetevőjére
 • anyagok: 80% neoprén, 20% nylon
 • összetétele a távtartó szövetben a következő: 45% poliészter, 55% spandex
 • szín: fekete

Fokozza a biztonságérzetet

A speciális kétoldalas neoprén huzat, rugalmas rögzítőkkel és lélegző távtartó szövettel kombinálva kényelmes viselet, a tépőzáras kialakításnak köszönhetően lehetővé teszi az optimális méretre igazítást, így biztosan nem fog se lógni, se pedig szorítani. Az anatómiailag pontosan megtervezett csuklós térdízületi támasz gondoskodik az ízület tehermentesítéséről, anélkül, hogy akadályozná a szabad mozgást, támogatja és óvja a sérült szalagokat. Az ízület egészséges mederben mozoghat általa, anélkül, hogy mediális (középső) vagy laterális (oldalsó) mozgástól, kimozdulástól kellene tartanunk.

Tehermentesíti a térdízületet

Viselése kíméli az ízületet, mérsékli a fájdalmat, óvja a további sérülésektől, segíti a térdízület gyógyulását műtétek, ficamok után. Azok számára, akik bármilyen okból kifolyólag nem tudják megfelelően hajlítani a lábukat, nagy segítséget jelent a rugalmas térdrögzítő használata. Porckopás, időskori csontritkulás esetén is javítja a mozgásképességet.

Megelőzés és regeneráció

A neoprén térdrögzítő kialakításánál fogva alkalmas arra, hogy a nap aktív részében viseljük, legyen szó sportolásról, vagy csak a rutintevékenységek végzéséről, általa nem csak az ízületi diszkomfortérzetünk enyhíthető, de panasz esetén a fájdalmat is mérsékli. Panasz nélkül is érdemes viselni sportolás, különösen a kontakt sportok (futball, kosárlabda) esetén, amikor a sérülésveszély nagyobb, így a komolyabb térdsérülésektől is megóvhatjuk magunkat. Műtétek után, ízületi gyulladás esetén pedig hatékonyan segíti a gyógyulást azáltal, hogy tehermentesíti a térdízületet, és korlátozza annak „kilengő” mozgását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Uriel IT-AC-43d Neoprén térdrögzítő” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!