Thuasne Silistab Achillo Achilles-ín védő bokarögzítő

14 690 Ft

A vádlink két legnagyobb izmától a sarkunkig futó hosszú ínszalag az Achilles-ín. Általános betegségei közé tartozik az Achilles-íngyulladás és az ínszalagszakadás. Az Achillest érintő sérülések szintén a gyakori sportbalesetek közé tartoznak. A Thuasne Silistab Achillo bokarögzítővel segíthetjük az ín regenerálódását.

Leírás

A Thuasne Silistab Achillo Achilles-ín védő bokarögzítő kifejezetten az Achilles-ín tehermentesítésére lett kifejlesztve, két behelyezhető sarokékkel. Egyszerre nyújt komfortérzetet és védelmet az érintett területen.

Achilles-tehermentesítés, sarokemelés

A Thuasne Silistab Achillo Achilles-ín védő bokarögzítő kényelmes, vékony anyagból készült, könnyen elfér a cipőben. Elöl lapos varratok, a belső felszínen hegesztett szövet biztosítja a komfortosságot. Az elején speciális kötés és az oldalán elhelyezett behúzó fülek által könnyen felvehető. 2 x 1 pár különböző magasságú szilikon ütés-csillapító sarokbetét fokozza a teljes körű védelmet, mellyel a kívánt magasság könnyedén beállítható. Szilikonból készült Achilles-ín tájéki védő betét teszi még kényelmesebbé a viselését.

Fájdalomcsillapítás, kompresszió

A Thuasne Silistab Achillo Achilles-ín védő bokarögzítő szilikon sarokemelő és ütéscsillapító képessége tehermentesíti az Achilles-ínt és segít a fájdalom csillapításában. A két irányban rugalmas anyag kb. 24Hgmm kompressziós hatást biztosít, ezáltal csökkenti az ödémás tüneteket is.

Amire ajánljuk

A Thuasne Silistab Achillo Achilles-ín védő bokarögzítőt Achilles-ín gyulladás, az Achilles-ín részleges szakadása, osztoperatív fizioterápia, túlzott testmozgás után fellépő izomfájdalom (izomláz és izomgörcs), akut vagy krónikus bokabetegségek (artrózis és athritis) esetén ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Thuasne Silistab Achillo Achilles-ín védő bokarögzítőt tartalmaz szürke színben.
Anyagösszetétel: 51% poliészter – 41% elasztodién – 8% elasztán.
Kezelés: kézi mosás 40 C fokon, csak klórmentes tisztítószerrel kezelhető, nem vasalható, szárítógépben nem szárítható.
Méretezés bokakörméret alapján (közvetlenül a bokacsont felett): 1: 19-21 cm; 2: 21-23 cm; 3: 23-25 cm; 4: 25-27 cm; 5: 27-30 cm

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thuasne Silistab Achillo Achilles-ín védő bokarögzítő” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!