Thuasne Genu Pro Comfort térdrögzítő térdkalács védővel

13 690 Ft

Ha behajlításnál a térdkalács mögött fájdalom jelentkezik, ha a lépcsőzés kínokkal ér fel, a guggolás pedig képtelen vállalkozásnak tűnik, akkor csupa olyan tünettel van dolgunk, ami térdsérülésre utalhat. A térdkalács-védővel ellátott Thuasne Genu Pro Comfort térdrögzítő viselése sérülés, műtét után és krónikus irritáció, a térdkalács elégtelenségei esetén erősen ajánlott.

Leírás

A térdkalács-védővel ellátott Thuasne Genu Pro Comfort térdrögzítő kényelmes viseletet biztosít akkor is, ha Fibromyalgiával küzdünk, és az oldalszalagok megerőltetése, enyhe ízületi instabilitás, és a térdkalács elégtelenségei esetén is.

Pontos rögzítés, rugalmasság

A térd összetett ízület, ami a következőkből épül fel: a combcsont és a lábszárcsont ízületéből, valamint a térdkalácsból (patella). Utóbbit erős ín köti a lábszárcsonthoz, ennek köszönhetően és a négyfejű combizom révén vagyunk képesek kinyújtani és megfeszíteni a térdet. Ezenfelül belső és külső rögzítő szalagok biztosítják a térdkalács tartását a térd mozgatása közben. Az ízfelszíneket üvegporc fogja össze. Az utóbbit egészítik ki, két félhold alakban a rostos-rugalmas meniscusok. Leggyakrabban a szalagok és a meniscusok sérülnek elsősorban sporttevékenység vagy terhelés következtében.

A térdkalács-védővel ellátott Thuasne Genu Pro Comfort térdrögzítő elöl különleges, szellőző szövetből, hátul rugalmas 3D anyagból készült, követi a térd vonalát. Belül bépített oldalsó megerősítések és szilikonos elcsúszásgátló sáv gondoskodik a pontos rögzítésről. Rugalmasságának köszönhetően viselése óvja az ízületet, de nem akadályozza a mozgást.

Proprioceptív hatás, ízületstimulálás

Megerősített proprioceptív hatás és időszakos ízület stimulálás az Y-betét segítségével jellemzi a térdkalács-védővel ellátott Thuasne Genu Pro Comfort térdrögzítőt. Eközben a nagy rugalmasságú kötött anyag a térdhajlat kényelméről is gondoskodik.

Röviden a propriocepcióról

A testhelyzetünk és a mozdulataink kivitelezésében, irányításában részt vesznek az egész testen jelenlévő szenzorok. Jelzéseik az idegeken keresztül jutnak el az agy mozgáskoordinációs központjába, ahonnan újabb utasítás érkezik az izmok számára, mely egyben meghatározza az izmaink ízületekhez viszonyított elhelyezkedését is. A fájdalomérzet hátráltatja ezt a természetes folyamatot.
A térdkalács-védővel ellátott Thuasne Genu termékek kapcsán tudományos tanulmányok igazolták, hogy az általuk kifejtett kompresszió képes stimulálni a proprioceptív receptorokat, ezáltal segítve az ízületi stabilitást.

Amire ajánljuk

A térdkalács-védővel ellátott Thuasne Genu Pro Comfort térdrögzítőt sérülés, műtét utáni és krónikus irritáció, valamint Fibromyalgia és az oldalszalagok megerőltetése, osteoarthritis és rheumatoid arthritis, enyhe ízületi instabilitás és a térdkalács elégtelenségei esetén ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1db térdkalács-védővel ellátott Thuasne Genu Pro Comfort térdrögzítőt tartalmaz fekete színben.
Méretezés térd kőrméret alapján:

  • 1: 31-33 cm;
  • 2: 34-36 cm;
  • 3: 37-39 cm;
  • 4: 40-42 cm;
  • 5: 43-45 cm;
  • 6: 46-48 cm.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thuasne Genu Pro Comfort térdrögzítő térdkalács védővel” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!