Thuasne Dynastab Malleo Bokarögzítő oldalsínnel

12 290 Ft

A bokaízület három csont találkozásánál lévő ízület, ami a testhez közelítve és távolítva képes mozgatni a lábfejet. Annak ellenére, hogy teherbíró ízületről beszélünk, sérülései igen gyakoriak, és tartósan „mozgásképtelenné” tehetnek a hétköznapi tevékenységek során. Gyógyulását elsősorban pihentetéssel, rögzítéssel, tehermentesítéssel fokozhatjuk.

Leírás

A Thuasne Dynastab bokarögzítőt merev oldalsínes stabilizálással látták el annak érdekében, hogy a komolyabb sérülések esetén is kímélje, védje a bokaízületet.

Kompressziós hatás, kényelem

A Thuasne Dynastab bokarögzítő 3D szövési technikával készült, ami segíti a rögzítő megfelelő szellőzését, hogy hosszabb viselés esetén se okozzon diszkomfortérzést viselőjének. Kompressziós hatása elősegíti a sérülés nyomán keletkezett duzzanat, ödéma csökkenését.

Megerősített védelem

A Thuasne Dynastab bokarögzítő merev oldalsínes stabilizálással, fémmerevítőkkel, steppelt anyaggal járul hozzá a boka stabilabb rögzítettségéhez. A bokarögzítő zoknira húzva viselhető a legtöbb sportcipőben.

Amire ajánljuk

A Thuasne Dynastab bokarögzítőt merev oldalsínes stabilizálással súlyosabb rándulással, sérüléssel járó sport vagy más tevékenységekhez ajánljuk. Erősebb rögzítést tesz lehetővé a sérülések kezelésére. Továbbá használatát javasoljuk bokatörést követő komplikációk (gyógykezelés) után, az equinus deformitás megtámasztására, ideiglenes vagy végleges szalaglazulás rögzítésére, krónikus bokaízületi instabilitás, bokaízületi gyulladás, szalagsérülés konzervatív kezelésére.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Thuasne Dynastab bokarögzítőt tartalmaz merev oldalsínes stabilizálással. Méretezés boka feletti kőrméret alapján: 1-es 19-22 cm, 2-es 22-26 cm, 3-as 26-30 cm. Anyagösszetétel: 80% műszál – 20% pamut. Mosás előtt távolítsd el a merevítő sínt, mosás 40 ºC fokon, szappanos vízben; a felesleges vizet nyomkodd ki; hőforrástól távol szárítsd; nem vasalható, szárítógépben nem szárítható.

Méretezés boka feletti kőrméret alapján: 1-es 19-22 cm, 2-es 22-26 cm, 3-as 26-30 cm.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thuasne Dynastab Malleo Bokarögzítő oldalsínnel” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!