Description
A Thompshon mazsola felhasználása
Sütemények, piskóták, kalácsok eleme, ízesítője és díszítésre is használják, de granolához is hozzáadják. Kiváló harapnivaló önmagában vagy olajos magvakkal, kiválthatja, helyettesíti az édességeket.
A mazsola mostanra állandó népszerűségnek örvendő aszalvány, mely nem csak ünnepi fogásainkat egészíti ki.
Tápanyagban gazdag finomság, tele fontos vitaminnal, ásványi anyagokkal.
B6-vitamin – támogatja az izmokat, az egészséges bőrt, idegrendszert. Segít a fertőzések leküzdésében, az epilepsziás rohamok gyakoriságának csökkentésében, a depresszió elleni küzdelemben. Elengedhetetlen a vérképzéshez és a nemi hormonok egyensúlyban tartásához.
Vas – segít a vörösvértestek és a hemoglobin megfelelő előállításában. Vas nélkül az oxigén nem lenne képes eljutni a sejtekhez, vagyis a vas kellő mennyiségű jelenléte esszenciális a szervezet életképességének szempontjából.
Kálium – Az emberi szervezet átlagosan 150 g káliumot tartalmaz, a szükséges napi bevitel mennyisége 2-3 gramm. Szükség van rá a vércukorszint szabályozásában, illetve anyagcseréje szorosan kötődik a szervezet vízforgalmának szabályozásához, a gyomorsav termelődéséhez, és számos enzim normális működéséhez is.
Összetevők
Mazsola, napraforgóolaj
A Thompson mazsola tárolása
Tárolja száraz és hűvös helyen, szorosan lezárt csomagolásban.
Tápérték
100 g-ban
Egy adagban (50 g)
RI%* (50 g-ban)
Energiaérték
1210 kJ / 286 kcal
605 kJ / 143 kcal
7%
Zsír
– Telített zsírsav
0,5 g
0,16 g
0,25 g
0,08 g
Reviews
There are no reviews yet.