Leírás
A cékla ízletes, egészséges, tápláló zöldség. Azonban fogyasztásához sok esetben hőkezelés szükséges. Céklás ételeinkben, levesekben kiváló alapanyag lehet így a szárított cékla, mellyel időt spórolhatunk így.
A szárított cékla felhasználása
A szárított cékla íze semmivel sem marad el a frissétől. Étkezésre készek, nem igénylik a tisztítást, szeletelést, főzést. Tökéletesen feldobja a salátákat, leveseket, egytálételeket. A speciális szárítási eljárásnak köszönhetően az összes hasznos vitamint és ásványi anyagot tartalmazza.
Összetevők
szárított cékla, adalékanyagokat nem tartalmaz
A szárított cékla tárolása
Tárolja száraz és hűvös helyen, szorosan lezárt tasakban.
Tápérték
100 g-ban
Egy adagban (50 g)
RI%* 50 g-ban
Energiaérték
1263 kJ / 301 kcal
632 kJ / 151 kcal
8%
Zsír
– Telített zsírsav
1,6 g
0,6 g
0,8 g
0,3 g
1%
2%
Szénhidrát
– Cukor
49,3 g
2,3 g
24,7 g
1,2 g
10%
1%
Rost
27,5 g
13,8 g
–
Fehérje
8,6 g
4,3 g
9%
Só**
1 g
0,5 g
8%
Minimális eltérések lehetségesek.
** Só kizárólag természetes forrásból.
* RI – Átlagos felnőtt referencia beviteli érték (8400kJ / 2000kcal).
Lehetséges allergének:
Keresztszennyeződéssel nyomokban tartalmazhat szezámot, mandulát, glutént, különféle dióféléket.
Minden erőfeszítés ellenére ezen alapanyagok előfordulása a termékben nem zárható ki teljesen.
MEGJEGYZÉS – a termék fényképe / megjelenítése eltérhet a tényleges megjelenéstől.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.