Silistab Epi könyökrögzítő, teniszkönyök ortézis

7 790 Ft

A nevével ellentmondásban a teniszkönyök nem csak a sportolók körében jellemző ízületi probléma. A fokozott fizikai munka okozta igénybevétel miatt íngyulladás alakulhat ki, ami csonthártyagyulladássá fajulhat. Szerencsére ez a folyamat megelőzhető.

Leírás

Az alkar feszítőimai körül, valamint a könyök külső oldali tapadási régiójában a különböző szorító mozdulatok, igénybevétel hatására gyulladás alakulhat ki. Ilyenkor fájdalom sugárzik szét ezeken a területeken, ami legtöbbször fogás, emelés során jelentkezik, és a vállakig is sugározhat. A Silistab Epi könyökrögzítő, teniszkönyök ortézis anatómiai kialakítása segít a fájdalom enyhítésében, a visszaesés megakadályozásában, az ízület kímélésében.

Masszírozó, fájdalomcsillapító hatás

A Silistab Epi könyökrögzítő, teniszkönyök ortézis enyhülést biztosító szilikonbevonatos betétei masszírozó hatással csillapítják a fájdalmat, fokozzák a terület vérkeringését. Megerősített proprioceptív hatást biztosító kompressziós kötést képez a könyökön. A levehető kiegészítő pántnak köszönhetően a kompressziós nyomáson is állíthatunk.

Prémium francia termék

A Silistab Epi könyökrögzítő, teniszkönyök ortézis prémium minőségi francia gyógytermék. Anatómiai formájú kötést képez, a teljesebb kényelem érdekében puha zónákkal a könyökhajlatnál. Szabadalmaztatott húzófülek és jelölések teszik könnyebbé a felvételét.

Amire ajánljuk

A Silistab Epi könyökrögzítő, teniszkönyök ortézist aktív sporthoz, a kart terhelő fizikai munkához, a golf- és teniszkönyök visszaesésének megelőzésére ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Silistab Epi könyökrögzítő, teniszkönyök ortézist tartalmaz.
Méretezés: könyök alatti kőrméret 8 cm-rel:
1-es: 19-22 cm
2-es: 22-25 cm
3-as: 25-28 cm
4-es: 28-31 cm
5-ös: 31-34 cm
6-os: 34-37 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Silistab Epi könyökrögzítő, teniszkönyök ortézis” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!