Scudotex gumírozott, szabályozható medenceöv

10 090 Ft

A Scudotex hosszú évek ortopédia területén megszerzett tapasztalatát sűrítette széles, minden igényt kielégítő kínálatába. Ezt a szakértelmet tapasztalhatod meg a Scudotex S-171 3 sávos, gumírozott, szabályozható medenceöv viselése során is.

Leírás

A Scudotex S-171 3 sávos, gumírozott, szabályozható medenceöv a Scudotex ortopédiai használatra kifejlesztett, műtét, illetve szülés után alkalmazott, rugalmas medenceöveinek családját gazdagítja.

Anatómiai kialakítás, unisex viselet

A Scudotex S-171 3 sávos medenceöv egyaránt alkalmas nők és férfiak számára. Szabályozható tépőzárral készül, ebből kifolyólag mérete, feszessége széles skálán állítható, ami a hát-és a deréktáj anatómiai megtámasztásával elősegíti a kiegyensúlyozott testtartást is.

Forradalmian új anyagösszetétel

A Scudotex S-171 3 sávos medenceöv a forradalmian új, speciális, gumírozott anyag-összetételnek köszönhetően kiváló kompressziós hatást biztosít és rendkívül hosszú élettartamú.

Amire ajánljuk

A Scudotex S-171 3 sávos medenceövet a szülést, a különféle hasműtéteket követő időszakban, illetve a hát- és a deréktáj megtámasztását és védelmét igénylő ortopédiai terápiák esetén ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db 24 cm széles (magas) Scudotex S-171 3 sávos medenceövet tartalmaz fehér színben.

Méretek derékon vett körméret alapján:
1. méret 60 – 75 cm, XS
2. méret 70 – 90 cm, S
3. méret 87 – 109 cm, M
4. méret 100 – 126 cm, L
5. méret 110 – 140 cm, XL
6. méret 120 – 150 cm, XXL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Scudotex gumírozott, szabályozható medenceöv” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!