Scudotex S-661 (Rekordsan) szabályozható medenceöv

13 590 Ft

A kimondottan megterhelő fizikai munkát végzők folyamatos terhelésnek teszik ki a hátgerincüket, ami előbb utóbb komoly ízületi problémákat okozhat. Érdemes előre óvni a gerincünket, hátunkat a komolyabb következményektől. Az S-661 Rekordsan fekete fűzőt erre tervezték.

SKU 0849-1-FKI Kategóriák , Problémák , ,

Leírás

A Scudotex S-661 (S-661 Rekordsan) szabályozható medenceöv kifejezetten a megterhelő, fizikai munkát végző emberek igényei szerint készül, hogy óvja egészségüket.

Anatómiai kiképzés, állíthatóság

A Rekordsan megerősített, anatómiai kiképzésű fekete fűzőt (Scudotex S-661) deréktáji merevítésekkel és a méretállítást biztosító erős tépőzárakkal látták el a pontosabb illeszkedés és támasztás érdekében. A rugalmas külső pántok biztosítják a deréktáj fókuszált megtámasztását és csökkentik a derék kerületét.

Kényelmes támasz sporthoz és munkához

A Rekordsan megerősített, anatómiai kiképzésű fekete fűzőt (Scudotex S-661) szabályozható, dupla pánt teszi még kényelmesebbé, hogy szinte észrevétlen támogatást nyújthasson a sport és a munkavégzés során.

Amire ajánljuk

A Scudotex S-661 (S-661 Rekordsan) szabályozható medenceövet elsősorban az építkezésen, mezőgazdaságban dolgozóknak, megerőltető, fizikai munkát végzőknek; személy- és tehergépkocsi vezetőknek és motorkerékpárosoknak; sportolóknak ajánljuk, akik folyamatos terhelésnek teszik ki hátgerincüket. Sporthoz és munkához egyaránt kényelmes viselet.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Scudotex S-661 (S-661 Rekordsan) szabályozható medenceövet tartalmaz fekete színben.

Méretek derékon vett körméret alapján:
1. méret 75 – 85 cm, S
2. méret 80 – 100 cm, M
3. méret 95 – 115 cm, L
4. méret 100 – 125 cm, XL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Scudotex S-661 (Rekordsan) szabályozható medenceöv” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!