Scudotex gyapjú szabályozható haskötő medenceöv bordás gumiból

7 590 Ft

Szülés után, a has regenerálódásának folyamatában óriási segítséget jelentenek a haskötők. Használatukkal a több hónapig is eltartó „visszalaposodási” folyamat nagymértékben felgyorsítható. Hasi műtétek után, hasi sérv esetén pedig elengedhetetlen gyógyviselet.

SKU 0777-1-FKI Kategóriák , Problémák ,

Leírás

A Scudotex különösen favorizált modelljei olyan egyedülálló, rugalmas szövetből készülnek, ami lehetővé teszi a bőr természetes légzését, ezt csak tovább fokozza a légáteresztő szövés. Viselése higiénikus és jó közérzetet biztosít. A Scudotex gyapjú haskötő, medenceöv, bordás gumiból készült és széles, szabályozható tépőzárral van ellátva. Unisex kialakításának köszönhetően nők és férfiak számára egyaránt alkalmas viselet. Kisebb szélességben mellkasvédőként is használható.

Izomfeszesség fokozása, tartás

A Scudotex gyapjú haskötő, medenceöv, bordás gumiból rugalmas és szabályozható, széles körben alkalmazható regenerálódást elősegítő termék. Varrás nélküli kivitelezése, gyapjúborítása kényelmesebbé teszi. Hozzájárul a hát és a derék védelméhez, fokozza a felső test helyes tartását, a csípőre gyakorolt kompressziós nyomásnak köszönhetően kedvezően befolyásolja az izomfeszesség visszanyerését.

Sokoldalú felhasználhatóság

A Scudotex gyapjú haskötő, medenceöv, bordás gumiból segít a szülés utáni regenerációban, a hasműtétek utáni gyógyulásban, elősegíti a méh és a belső szervek visszarendeződését. Gyorsítja az esetleges vágások hegesedését. Tartásjavító szerepe sem elhanyagolható.

Amire ajánljuk

A Scudotex gyapjú haskötő, medenceöv használatát a szülés utáni időszakban, valamint a különböző hasműtéteket követően javasoljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db, 27 cm széles (magas) unisex Scudotex gyapjú haskötőt, medenceövet tartalmaz, fehér színben.

Méretek derékon vett körméret alapján:

1. méret 60 – 75 cm, XS
2. méret 70 – 90 cm, S
3. méret 87 – 109 cm, M
4. méret 100 – 126 cm, L
5. méret 110 – 140 cm, XL
6. méret 120 – 150 cm, XXL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Scudotex gyapjú szabályozható haskötő medenceöv bordás gumiból” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!