Omron E3 Intense ideg- és izomstimuláló TENS készülék

39 900 Ft

Az Omron Healthcare 80 év tapasztalattal bír az egészséggondozásban és orvosi berendezések gyártásában. Az életminőség javításának elkötelezett híve technikai újításokkal, valamint validált klinikai, orvosi mérőkészülékekkel segíti az egészség folyamatos ellenőrzését és a betegségmegelőző kezeléseket. Omron E3 Intense ideg- és izomstimuláló TENS készülék megbízható választás, ha fájdalomcsillapításra van szükségünk. Ugyanakkor ennél jóval többre jó!

Leírás

Az Ormon TENS egy otthoni használatra kifejlesztett hatékony, hordozható fizikoterápiás fájdalomcsillapító eszköz 3 masszázsfunkcióval, 9 kezeléssel, 15 fokozattal, 6 alkalmazási területre.

Normál, kímélő és intenzív kezelések

A TENS, vagyis az ideg- és izomstimuláló gyógyászati készülékek elektromos impulzusokat bocsátanak ki, amelyek vezetékek segítségével jutnak el a kezelni kívánt testrészre helyezett elektródákhoz. Az izomstimuláló (EMS) valamely izom kezelésére, edzésére szolgál, nem helyettesíti a sportot, de felerősíti annak hatását. Ezzel szemben a TENS készülékek fájdalomcsillapító hatásúak.
9 féle kezelő program közül választhatunk, 1-238 Hz választható alacsony és magas frekvencia tartományban. Eszerint lehetőség van normál, kímélő és intenzív kezelésre. 3 féle masszázs program közül választhatunk: ütögető, gyúró, nyomkodó/ dörzsölő. Az alábbi 6 alkalmazási területen vethetjük be a készüléket: váll, talp, hát, láb, kar és ízületek. 15 fokozatú intenzitás-szabályozót is találunk rajta, így beállíthatjuk azt a módot, ami a legjobban esik a testünknek. Az Ormon TENS 15 perc után automatikusan kikapcsol, így attól sem kell félnünk, hogy bekapcsolva felejtjük valahol.

Egészségmegőrzés hatékonyan

A TENS elnevezés (Transcutaneous Electronic Nerve Stimulation) magát a módszert is jelenti, magyarul bőrön át történő elektromos ideg-izom ingerlést. A készüléket nemcsak beteg, hanem egészséges emberek is használhatják a betegség megelőzésének céljából. A készülék által nyújtott kezelések blokkolják a test fájdalomüzenetét, endorfint szabadítanak fel, javítják a vérkeringést.

Gyógyszermentes gyógyulás

Egy kiváló TENS készülékre minden családnak szüksége van amennyiben gyógyszer nélkül szeretne fejfájásától megszabadulni, esés vagy ütés következtében kialakuló kék-zöld foltjait szeretné eltüntetni, izomláz, zúzódás, húzódás, ficam vagy egyéb kisebb sportsérülés gyötri, izomgörcse van, vagy kozmetikai és alakformálási célból szeretné használni. A készülék rendszeres használatával elejét vehetjük a meszesedésnek, lassíthatjuk a csontritkulás folyamatát.

Az Omron TENS készülék különböző alacsony frekvenciás impulzusokat állít elő, amelyeket váltogatva juttat el az elektródákra, gyakori programozott váltással. Így magyarázható, hogy a hozzászokás még rendszeres, hosszú kezelés alatt sem alakul ki. A készülék használatának sem káros, sem kóros mellékhatása vagy utóhatása nem ismert.

Amire ajánljuk

A TENS ideg- és izomstimuláló készülék használata ajánlott: fájdalomcsillapítás, izomrehabilitáció, inkontinencia (széklet ill. vizelet visszatartási problémák), impotencia, frigiditás, gerinctraumák, porcsérülések, kopások, ficamok, törések, kisugárzó idegfájdalmak – gerinctájéki, fantom fájdalom, neuralgiák, epicondilitis, zsiger fájdalmak csillapítása, vérkeringési zavarok, fekélyek, felfekvések, bőrsérülések regenerációja céljából. Hasznos lehet pl. migrén és fejfájás kezelésében is. Hatásának mértéke egyénfüggő.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db hordozható és egyszerűen, bárhol használható Omron E3 Intense ideg- és izomstimuláló TENS készüléket tartalmaz, nagy LCD kijelzővel. Energiaellátás: 2x AAA elem.
Tartozékok: lemosható, tartós tappancs-pár; elektródatartó lap, szövet tok, 2 db elem, elektromos kábel

Ehhez a prémium termékhez kiegészítésként „Háztól házig garancia” szolgáltatást választhat ajándékba 0 Ft-ért. Éljen a lehetőséggel, mert utólagosan, a vásárlást követően már nem rendelheti meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Omron E3 Intense ideg- és izomstimuláló TENS készülék” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!