Mosható textil szájmaszk (gumipántos), 1db

1 390 Ft

SKU 2053-FKI Kategóriák ,

Leírás

Ez a 100% pamutból készült szájmaszk a környezet fertőzése elleni védelmére szolgál pl. olyan műtétek során, mikor nem áll fent vér vagy szöveti folyadék felfreccsenésének esélye, vagy épp a koronavírus ellen védekezünk valahogy, mint mostanság. Használható emellett fertőző páciensek környezetének védelmére is pl. influenza A (H1N1) fertőzés esetén is.

Ez az orvosi eldobható szájmaszk textil változata, ugyan azt a célt szolgálja és annak a védelemnek megfelel, csak ki lehet mosni, így többször is használható.

Anyaga 100% pamut. két textilrétegből készül, 180g/nm sűrűségű pamut anyag 95-fokon mosható, fertőtleníthető, vasalható is. Tehát többször használatos, így hosszú távon olcsóbb és környezetkímélőbb, mint az egyszer használatos maszk. Gumipánttal rögzül a tarkón és a fej hátsó részén. Az orrkialakításnak köszönhetően jól illeszkedik az arcvonalhoz.

Méret 10 cm X 24 cm, elöl, középen, függőlegesen összevarrva a jobb illeszkedés érdekében. Itt ugyan nincsenek redők mint az eldobható maszkoknál, de a kialakítás révén lehúzható az állra is.

Ártalmatlanítás: általános háztartási hulladékhoz hasonlóan. Színe fehér.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mosható textil szájmaszk (gumipántos), 1db” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!