Deréktámasztó párna, Mckenzie-féle henger

4 590 Ft

Ahogy a nehéz fizikai munkának, úgy az ülőmunkának is megvannak a maga ízületi hátulütői. A derék megsínyli az egész napos ülést is, legyen szó a volánról, egy fotelről vagy az irodai székben töltött órákról. A kényelem szerencsére fokozható, miközben az egészségünket is szem előtt tarthatjuk.

Leírás

Mckenzie-féle henger alakú derékpárna megalkotója a híres gyógytornász, akiről ez a termék a nevét is kapta. Az általa kidolgozott módszer a gerincproblémák speciális vizsgálati és kezelési rendszerét adja. Robin McKenzie, új-zélandi gyógytornász gerinckezelési eljárását világszerte, mintegy 40 országban sikerrel alkalmazzák.

Megelőzhető derékfájdalom

A McKenzie-féle henger alakú derékpárna gondoskodik arról, hogy ülés közben egyenes tartásban maradjon a hát, segít fenntartani a gerinc megfelelő görbületét, ezáltal megelőzhető a derékfájás.

Rögzíthető kivitelezés

A McKenzie-féle henger alakú derékpárnát a rá varrt szalag segítségével, tépőzárral a székhez, üléshez rögzíthetjük, így még biztosabb támaszt nyújt az ülés, munkavégzés során, és helyettünk is gondoskodik a tartásjavításról.

Amire ajánljuk

A McKenzie-féle henger alakú derékpárnát derékfájósoknak kifejezetten ajánljuk, valamint ajánlott autóvezetéshez, ülő-munkavégzéshez vagy akár televíziónézéshez a fotelba.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db McKenzie-féle henger alakú derékpárnát tartalmaz fekete színben. A párna betéte: szivacshenger; huzata: vászon cipzáras, levehető, mosható. Mérete: 29 x 11 cm.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Deréktámasztó párna, Mckenzie-féle henger” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!