Akkumulátoros izommasszírozó Masszázs Pisztoly

17 990 Ft

Az Akkumulátoros izommasszírozó Masszázs Pisztoly az egyik legújabb izomlazító eszköz, ami az elmúlt évben indult világhódító útjára és hatalmas népszerűségnek örvend.

Leírás

Az Akkumulátoros izommasszírozó Masszázs Pisztoly rendkívül hatékony a merev, meghúzódott, fájó izmok ellazításában, helyi kezelésében.

Mobilis használhatóság

Az Akkumulátoros izommasszírozó Masszázs Pisztolyt bárhol bármikor használhatjuk, a hozzájáró táskában könnyen magunkkal vihetjük, akár a munkahelyünkre is. Négy különböző cserefejét rugalmasan váltogathatjuk, attól függőn, mely területen szeretnénk oldani testünk izomgörcseit. Különböző erősségi fokozatok közül választhatunk a kezelendő terület érzékenységének függvényében.

Instant fájdalomcsillapítás, oldás

Az Akkumulátoros izommasszírozó Masszázs Pisztolyt elég hozzáérinteni a kényes pontokhoz, görcsökhöz, csomókhoz, és az szépen fokozatosan feloszlatja az összeugrott izmokat. Ettől újra visszahelyeződnek az izmok a megfelelő, fájdalommentes állapotba. A kezelt testrész pedig visszanyeri a megfelelő mozgástartományát.

Amire ajánljuk

Az Akkumulátoros izommasszírozó Masszázs Pisztolyt merev hát-, nyak-, vállizomzat masszírozására ajánljuk, izomgörcsök oldására, illetve sportolás során a vádliban, combban kialakult izomcsomók kezelésére.

A csomagolás tartalma, méretezés

1 db Akkumulátoros izommasszírozó Masszázs Pisztoly ezüstszínben, táskával.

Tartozékok, adatok:
– 4 féle masszázs fej
– Súlya: 1.4 kg
– Akkumulátor kapacitása: 2400 mAh
– 6 erősségi fokozat
– Névleges feszültség 24 V
– Ajándék Hordozó táska jár hozzá!
– Ezüstszínű
– Ingyenes kiszállítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Akkumulátoros izommasszírozó Masszázs Pisztoly” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!