Ló balzsam - regeneráló balzsam az ízületek és a gerinc számára - Korolev Farm Mennyiség: 125 ml

2 950 Ft

A lóbalzsam méltán foglal helyet a drogériák és gyógyszertárak slágertermékei között. Ez a rendkívül hatásos gyógykenőcs nevét annak köszönheti, hogy elődjét egykor valóban versenylovak ízületi kezelésére fejlesztették ki, illetve verseny előtti bemelegítő kenőcsként is alkalmazták. Idővel azonban rájöttek, hogy nem csak a lovak ízületeire gyógyír, de az őket ápolók kézízületeire is jótékonyan hat. Az eredeti receptet végül úgy fejlesztették tovább, hogy mára az emberi igényeknek feleljen meg.

Leírás

Korolev Farm Lóbalzsam mindent tud, amit egy lóbalzsamnak tudnia kell. Kiváló fájdalomcsillapító, szövetregeneráló hatásánál fogva nagyszerű gyógyír a fáradt, igénybe vett, fájó ízületeknek.

Gyógynövények szinergiája

Egyedülálló gyógyhatását a benne található gyógynövények tökéletes kombinációja adja. A hagyományos recept alapján készült lóbalzsam vadgesztenye-kivonattal, rozmaringgal, árnikával, kámforral, mentollal, borókával, glicerinnel, eukaliptusszal és esszenciális olajokkal járul hozzá a kezelt terület fájdalomcsillapításához.

Szövetszintű regeneráló hatás

Koncentrált összetételénél fogva a fájdalomcsillapításán, a gyulladáscsökkentésén túl, segíti a szövetszintű regenerálódást a kezelt területeken.

Amire ajánljuk

A Korolev Farm Lóbalzsamot reumatikus problémákra, ízületi fájdalmakra ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

1 db Korolev Farm Lóbalzsam 200 ml-es kiszerelésben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ló balzsam – regeneráló balzsam az ízületek és a gerinc számára – Korolev Farm Mennyiség: 125 ml” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!