Leírás
A gránátalma egy pompás gyümölcs, melyet minden formájában érdemes fogyasztanunk. Bővelkedik a vitaminokban és ásványi anyagokban. Igazi antioxidáns, mely biztosítja a szervezet kiegyensúlyozott működését.
A gyümölcs leve tökéletes megoldás, ha tápanyagtartalmára és áldásos hatására vágyunk, de nem tudunk vagy nem szeretnénk a picit macerás pucolásával fáradozni.
Mi minden miatt érdemes fogyasztanunk?
Erősíti az immunrendszert
Gazdag C- és K-vitamin forrás. A K-vitamin az erős csontozat fenntartásában és a megfelelő véralvadásban segít. A C-vitamin pedig egy komplex vitamin, mely gyorsítja a sebgyógyulást és a kötőszövet regenerációját, részt vesz a csont- és a porcképzésben, hozzájárul az egészséges fogínyhez. Segíti a vas felszívódását, a folsavval és a B12-vitaminnal együtt részt vesz a vörösvértestek képződésében. A B1-vitamin együtt, szerepet játszik a stressz elleni védekezésben; hatására a vénákban ritkábban keletkeznek vérrögök, így csökken a szívroham és az embólia veszélye. Nélkülözhetetlen a fehérvérsejtek működéséhez, képes semlegesíteni a szabad gyököket, tehát antioxidáns hatása van, javítja és helyreállítja a fizikai teljesítőképességet.
Szerepe van a rákmegelőzésben
A szív- és érrendszer védőpajzsa
Támogatja a súlykontrollt
Védi a májat
Segít leküzdeni a vérszegénységet
Támogatja a csontokat, ízületeker, porcokat
A C-vitaminról és a gránátalmáról bővebben blogunkban olvashatsz.
⇒ Ezek az ételek, italok erősítik az immunrendszert I.
⇒ Gránátalma – a vitaminbomba
Összetevők:
100% gránátalma juice – gránátalmalé koncetrátumból
Tárolása:
Tárolja száraz és hűvös helyen, szorosan lezárt csomagolásban.
Ajánlott fogyasztás:
Fogyassza önállóan, vagy teába keverve. Hígítható vízzel, továbbá édesíthető ízlés szerint mézzel, növényi szirupokkal, cukorhelyettesítőkkel.
Fogyasztás előtt minden alkalommal rázza fel!
Tápérték
100 ml-ben
Energiaérték
244 kJ / 56 kcal
Zsír
– Telített zsírsav
0 g
0 g
Szénhidrát
– Cukor
13 g
9,6 g
Rost
Értékelések
Még nincsenek értékelések.