Futuro Sport 09189 Térdrögzítő pánt patella támasszal

8 790 Ft

A térdízület sérülékenysége sokak mindennapjaiban képez akadályt. Elég egy kis duzzanat vagy gyulladás ahhoz, hogy minden lépés során a fájdalommal küszködjünk. Szerencsére ma már számos olyan gyógyászati segédeszköz közül válogathatunk, melyek segítik az érintett ízület tehermentesítését, és enyhítik a fájdalmat, miközben lehetővé teszik a térdízület regenerációját is.

Leírás

A Futuro sport Térdrögzítő pánt patella támasszal hatékony segítőtárs a mindennapokban ízületi gyulladás, térdkalács-irritáció esetén. A patellának köszönhetően megtámasztja a térdkalácsot, akadályozva ezáltal a további terhelést.

Célzott nyomás, kényelmes támasz

A Futuro sport Térdrögzítő pánt patella támasszal tehermentesíti a térdízületet és tartást biztosít, miközben célzott nyomást fejt ki a térdkalácsra, kényelmesen megtámasztva azt. Puha, rugalmas anyagának köszönhetően komfortos viseletet biztosít.

Könnyű kivitelezés, állítható méret

A Futuro sport térdrögzítő pánt patellatámasszal a körbetekerhető kivitelezésnek köszönhetően könnyel le- és felvehető, valamint kialakításánál fogva a jobb és bal térden egyaránt viselhető. A méretezése 31,8-44,5 cm között állítható.

Amire ajánljuk

A Futuro sport térdrögzítő pánt patellatámasszal, a patella (térdkalács) megtámasztására, ízületi gyulladás, térdkalács irritáció esetén ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db, mindkét térden használható Futuro sport térdrögzítő pántot tartalmaz patellatámasszal fekete színben.
Állítható méretezés 31,8-44,5 cm között.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Futuro Sport 09189 Térdrögzítő pánt patella támasszal” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!