Futuro Sport Deluxe bokarögzítő állítható mérettel

11 790 Ft

A lehetséges sportsérülések listája hosszú, de a bokasérülés toplistás helyet foglal el a sorban. A bokaízület, a szalagok, a lábfej rendellenes behajlása, kicsavarodása okozhat ficamot, rándulást, amikor megnyúlik a bokaszalag, súlyosabb esetben bokaszalag-szakadás is előfordulhat. Ugyanakkor egy egyszerű, kezeletlenül hagyott ficam is bevonzhatja a többi sérülést. Ilyen esetekben a bokarögzítő elengedhetetlen kellék a gyógyuláshoz.

Leírás

A Futuro Sport Deluxe bokarögzítő az oldalrögzítő sínek révén stabil támaszt nyújt, ami állítható méretezésének köszönhetően még tovább növeli a komfortérzetet rándulás, húzódás, ízületi gyulladás, bokainstabilitás esetén.

Stabil védelem, talpboltozat támogatás

A Futuro Sport Deluxe bokarögzítő stabil támaszt és védelmet nyújt a sérült ízületnek. A megerősített oldalrögzítő sínek csökkentik az oldalirányú mozgást, ezáltal biztosan tartják a bokát. A bokapántok megemelik és támogatják a talpboltozatot egészséges helyzetben tartva azt.

Optimális illeszkedés, erős tartás

A Futuro Sport Deluxe bokarögzítő állítható pántjai révén személyre szabott illeszkedést és támaszt tesz lehetővé. Körbetekerhető kivitelezése fokozza a kényelmet. Légáteresztő, nedvesség-felszívó, tartós anyagból készült, ami szintén hozzájárul az erős tartáshoz. Megnyugtató melegséget és kényelmet nyújt a bokaízület számára. Egyszerűen le- és felvehető. Viseld sportcipőhöz, húzd a zokni fölé!

Amire ajánljuk

A Futuro Sport Deluxe bokarögzítőt rándulás, húzódás, ízületi gyulladás, instabil boka esetén ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Futuro Sport Deluxe bokarögzítőt tartalmaz állítható méretben, fekete színben. A jobb és bal lábra egyaránt alkalmazható. Egy méretben kapható, állítható (20,3-25,4 cm bokakerületre).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Futuro Sport Deluxe bokarögzítő állítható mérettel” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!