Futuro Sport csuklórögzítő

6 990 Ft

Az ismétlődő terhelések is képesek ízületi szinten sérülést okozni. Ez leggyakrabban a fizikai terhelés esetén igaz, de a számítógépes munkavégzés is növeli a kockázatot a helytelen testtartás, a gyakran ismételt mozdulatok következtében. Utóbbi esetben a csuklóízület sérülései gyakoriak, de idesorolható a kéztőalagút szindróma is. Megfelelő rögzítéssel nem csak a fájdalom enyhíthető, de az ízület is tehermentesíthető, ezáltal gyorsabban gyógyulhat.

Leírás

A Futuro Sport csuklórögzítő extratámogatást nyújt a mindennapokban rándulás, ismétlődő stressz sérülések esetén. Megelőzésre, tehermentesítésre egyaránt alkalmas, egésznap hordható viselet.

Habpárna és dupla pánt

Futuro Sport csuklórögzítőt dupla pánttal látták el az állítható illesztés és a biztos támasztás érdekében, a további stabilizációról és kényelemről habpárna gondoskodik.

Diszkréció és illeszkedés

A Futuro Sport csuklórögzítő körbetekerhető kivitelezésének köszönhetően még pontosabb illeszkedést tesz lehetővé. Segít csökkenteni a csukló mozgását, ezáltal egész nap védi az ízületet. Abszolút diszkrét viselet, ami elrejthető a ruha alatt. Könnyen fel- és levehető.

Amire ajánljuk

A Futuro Sport csuklórögzítőt rándulás, ismétlődő stressz sérülések (kéztőalagút, ínhüvely gyulladás, ízületi gyulladás) esetén ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Futuro Sport csuklórögzítőt tartalmaz fekete színben. A jobb és bal csuklón egyaránt alkalmazható. Állítható méret: 14,0-24,1 cm között

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Futuro Sport csuklórögzítő” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!