Futuro Sport csuklórögzítő hüvelykujj-hurokkal

5 990 Ft

Kiadós teniszedzés, kisgyerek-cipelés, nagybevásárlás, csak néhány hétköznapi tevékenység, ami során meghúzódhat, megrándulhat, begyulladhat a csuklónk. A statisztika azt mutatja, hogy a hölgyek sokkal hajlamosabbak a csukló ízületi panaszokra, az ínhüvelygyulladásra. Ez a hormonális működéssel is összefüggésbe hozható. A csuklót érintő fájdalom képes úgy elmérgesedni, hogy szinte minden feladat ellátásában akadályozhat.

Leírás

A Futuro Sport csuklórögzítő hüvelykujj-hurokkal kényelmesen körbetekerhető az érintett területen, rándulás, húzódás, ízületi gyulladás esetén segíti az ízület kímélését, gyógyulását, és erős tartást biztosít.

Személyre szabott illeszkedés, támasz

A Futuro Sport csuklórögzítő hüvelykujj-hurokkal állítható kompressziós pántokkal teszi lehetővé a személyre szabott illeszkedést és az ízület biztos megtámasztását.

Egyszerűség és kényelem

A Futuro Sport csuklórögzítő a hozzátartozó hüvelykujj-huroknak köszönhetően egyszerűvé teszi a fel- és levételt, amit a körbetekerhető kivitelezés is megkönnyít. Tartós neoprén anyagának köszönhetően erős tartást, kényelmes viseletet biztosít.

Amire ajánljuk

A Futuro Sport csuklórögzítőt hüvelykujj-hurokkal rándulás, húzódás, ízületi gyulladás esetén ajánljuk. Leveszi a terhet a gyenge, fájó csuklóízületről.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Futuro Sport csuklórögzítőt tartalmaz hüvelykujj-hurokkal, fekete színben.
Állítható méret: 11,4-24,1 cm között.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Futuro Sport csuklórögzítő hüvelykujj-hurokkal” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!