Futuro Sport bokarögzítő állítható mérettel

5 290 Ft

A futók, különösen a terepfutók leggyakoribb sérülései közé tartozik a bokarándulás. A láb befelé hajlása során kialakult rándulás a külső oldali szalagokat nyújtja meg. Azonnal jelentkező fájdalom és duzzanat követi, súlyos esetben teljes ín- és szalagszakadás. A bokarögzítésével elkerülhető a komolyabb baleseti forgatókönyv.

Leírás

A Futuro Sport bokarögzítő mérsékelt stabilizáló hatással, állítható pánttal, és tartós, lélegző neoprén anyaggal járul hozzá a sérült bokaízület gyógyulásához.

Kényelem és tehermentesítés

A Futuro Sport bokarögzítő mérsékelt stabilitást nyújt a sérült bokaízületnek a mindennapi tevékenységek során. Állítható pántja segíti a megfelelő illeszkedést. Könnyű felhelyezni.

Komfortos és lélegző

A Futuro Sport bokarögzítő tartós neoprén anyaga biztosítja a megfelelő rögzítést, nyugtató melegséget és kényelmet nyújt a bokának. Légáteresztő, nedvesség-felszívó kivitelezése fokozza a komfortérzetet viselés közben.

Amire ajánljuk

A Futuro Sport bokarögzítőt rándulás, húzódás, ízületi gyulladás esetén ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Futuro Sport bokarögzítőt tartalmaz állítható pánttal, fekete színben. A jobb és bal lábra egyaránt alkalmazható. Egy méretben kapható, állítható ( 18 -30 cm bokakörméret).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Futuro Sport bokarögzítő állítható mérettel” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!