Csuklórögzítő éjszakára, Futuro Night 48462

19 990 Ft

Ahol az idegek a csontok és a szalagok között futnak, különböző hatások következtőben alagút szindróma alakulhat ki. A leggyakoribb a kéztőalagút szindróma, amikor a csuklóban található idegre helyeződik nagyobb nyomás. Ez a kórkép az ujjak éjjeli zsibbadásával, fájdalmával társul, ami megnehezíti az éjszakai pihenést is. A mérnökökből és orvosi szakemberekből álló szakértői csoport támogatásával kifejlesztett Futuro Night csuklórögzítő használatával csökkenthetők az említett panaszok.

Leírás

A Futuro Night csuklórögzítő a kéztőalagút szindrómában, ínhüvelygyulladásban, rándulásban szenvedők panaszainak enyhítésére lett kifejlesztve, annak érdekében, hogy alvás közben fenntartsa a csukló természetes, semleges pozícióját. Ezáltal csökkenthető a fájdalom, a zsibbadás.

Testre szabott illeszkedés

Futuro Night csuklórögzítő testre szabott viselését párnázott, terapeutikus gömb teszi lehetővé a tenyérrésznél, valamint állítható, kivehető stabilizátor. Légáteresztő, nedvességet elvezető puha anyaga kényelmessé teszi, miközben éjszaka is tartást biztosít a csuklónak.

Anatómiai kényelem

A Futuro Night éjszakai csuklórögzítő szakemberek közrműködésével kialakított szerkezeténél fogva mérsékli a kéztőben az idegi nyomást, stabilizálja a csukló helyzetét, védi azt az elmozdulástól. Állítható pántjai révén még pontosabb illeszkedés érhető el. Bebújtatható kivitelezésének köszönhetően könnyen és gyorsan felvehető.

Amire ajánljuk

A Futuro Night éjszakai csuklórögzítőt kéztőalagút (Carpalis) szindróma, ínhüvelygyulladás, rándulás, ízületi gyulladás esetén éjszakai használatra ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Futuro Night éjszakai csuklórögzítőt tartalmaz fekete színben. A jobb és bal csuklón egyaránt alkalmazható. Állatható méret: 13.3-22.9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csuklórögzítő éjszakára, Futuro Night 48462” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!