Futuro Kartartó Heveder

7 090 Ft

Törés, rándulás, egyéb kar és kéz sérülések, operációk utáni gyógyulási folyamat esetén szükséges lehet a felkar és az alkar rögzítése, a kar és a váll terhermentesítése érdekében. A Futiro Kartartó Heveder kényelmes és biztonságos megoldást jelent ilyen esetekben.

Leírás

A Futuro Kartartó Heveder gondoskodik arról, hogy a rögzítést igénylő karsérülések hosszú gyógyulási időszakában külön megerőltetés nélkül tudhassuk biztonságban sérült karunkat, vállunkat.

Bőrbarát összetétel, állítható kivitelezés

A Futuro Kartartó Heveder jól szellőző, bőrbarát anyagból készült. Különlegesen puha, légáteresztő kivitelezésének köszönhetően egész napos kényelmet biztosít, miközben végig megfelelő szögben tartja a sérült végtagot. A heveder vállpántos, állítható, így tökéletesen viselőjére szabható.

Kényelmes rögzítés

A Futuro Kartartó Heveder tehermentesíti a sérült kart, miközben rögzíti a felkart, az alkart és biztos tartást biztosít. Párnázott vállpántja elosztja a súlyt a vállcsonton és az izmokon, a teljes kar súlyát tartja. Jobb és bal karra egyaránt alkalmazható.

Amire ajánljuk

A Futuro Kartartó Hevedert törés, rándulás, egyéb kar és kéz sérülések, operációk utáni gyógyulási folyamat esetén a felkar és az alkar rögzítésére ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db Futuro Kartartó Hevedert tartalmaz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Futuro Kartartó Heveder” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!