Gumis térdrögzítő oldalsinnel, Futuro Classic, S

11 590 Ft

Valamennyi ízület közül a térdízület az egyik legnagyobb és legsérülékenyebb terület. Ha rándulás, húzódás, ízületi gyulladás, duzzanat, törés, térdsérülés után vagyunk körültekintő figyelmet igényel a rehabilitációja. A Futuro Classic oldalsínes, gumis térdrögzítő segít a gyógyulófélben lévő térd tehermentesítésében, illetve újrakezdett sporttevékenység esetén, térdkalács rögzítésére is ajánljuk.

Leírás

A nehéz fizikai munka, sport, porckopás esetén jelentős mértékben növekszik a térdízület terhelése. A szalagok, a csúszóporcok, porcfelszínek és a térdkalács igénybevétele térd fájdalmat okozhat a fenti tevékenységek végzése közben és azt követően. A térdízület sebezhetősége miatt kialakuló sérülések regenerációját segíti elő a megfelelő rögzítés.

Stabilitás, tartás, védelem

A Futuro Classic oldalsínes, gumis térdrögzítő laterális (oldalirányú) stabilitást nyújt a térdízületnek, ami tartást és védelmet biztosít az izmok, ínak és szalagok számára. A duplán rugalmas anyag optimálisan illeszkedik, a térdkalácsnál nyitott kivitelezés teszi még komfortosabb viseletté a térdrögzítőt. A kétoldalú stabilizáló különlegesen szilárdan tartja a térdet a mozgás korlátozása nélkül.

Ajánlott: rándulás, húzódás, ízületi gyulladás, duzzanat, törés, térdsérülés után rehabilitáció, újrakezdett sporttevékenység esetén, térdkalács rögzítésére

Kényelmes, biztonságot adó, láthatatlan viselet

Azontúl, hogy a Futuro Classic oldalsínes, gumis térdrögzítő tehermentesít és tartást biztosít, légáteresztő, puha anyagának köszönhetően kényelmes viselet is egyben. A letisztult, egyszerű design követi a térd formáját és ruha alatt sem látszik. Egyszerű felvenni és levenni, valamint jobb és bal térdre egyaránt használható.

Akiknek és amire ajánljuk

A Futuro Classic oldalsínes, gumis térdrögzítőt rándulás, húzódás, ízületi gyulladás, duzzanat, törés, térdsérülés után rehabilitáció stb. esetén, illetve újrakezdett sporttevékenységhez ajánljuk a térdízület sérüléseinek, vagy túlerőltetésének enyhítésére.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db, mindkét térden használható Futuro Classic oldalsínes, gumis térdrögzítőt tartalmaz bézs színben.
Méretezés térd kőrmérete alapján álló helyzetben:

  • S (30,5-36,8 cm)
  • M (36,8-43,2 cm)
  • L (43,2-49,5 cm)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gumis térdrögzítő oldalsinnel, Futuro Classic, S” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!