Fitkomfort tartásjavító ülőpárna U-kivágással

4 990 Ft

A gyógy-ülőpárnák ülőfelülete úgy lett kialakítva, hogy lejtésszögük optimalizálja a gerinc terhelését az ülés során. Ebben a támasztott testhelyzetben ideális egyensúly alakul ki a hát- és a hasizmok együttes terhelése során. A gerinckímélő testtartás hozzájárulhat a tartáshibák és a későbbi panaszok kialakulásának megelőzéséhez is.

Leírás

Kevesen gondolnák, de a gerinc számára az ülés megerőltető pozíció. Ilyenkor a csigolyákra és a porckorongokra ható nyomóerő lényegesen nagyobb, mint állás közben és ez veszélyeztető tényező a gerincpanaszok kialakulása szempontjából. Emiatt érdemes az egészséges ülőhelyzet kialakítására törekedni, vagyis egyenes háttal ülni. Ennek ellenére hajlamosak vagyunk kerek háttal, görbén ülni munka közben és a televízió előtt is. A tartós ülőmunkát végzők különösen ki vannak téve a gerinc- és ízületi panaszok kockázatának, mivel a legtöbb irodai bútor ergonomiai kialakítása nem veszi figyelembe a gerinc egészségét. A Fitkomfort gerinckímélő párna használatával ez a probléma megelőzhető, enyhíthető.

Gerincvédő ülőtartás biztosítása

Speciális kialakításának köszönhetően a Fitkomfort ülőpárna U-kivágással tehermentesíti a farkcsontot és a gerincet. A gerinckímélő tartás biztosítása révén csökkenti a fáradékonyságot is.

Ülőmunkát végzőknek kötelező

A Fitkomfort gerinckímélő ülőpárna hatékony eszköz számítógépes és irodai munkához, azáltal, hogy segít a több órás munka során a gerinc egyenes tartásának biztosításában, nem csak az ízületi panaszok megelőzésében hasznos segítő társ, de a fáradékonyság csökkentése révén növeli a munkabírást, koncentrációt is.

Amire ajánljuk

A Fitkomfort gerinckímélő, megelőző és gyógyító hatású speciális ülőpárnát tartós ülőhelyzetben az egészséges tartás biztosítására ajánljuk, különös tekintettel az irodai, ülőmunkát végzőknek.

A csomagolás tartalma, méretezés

1 db Fitkomfort gerinckímélő, tartásjavító ülőpárna U-kivágással

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fitkomfort tartásjavító ülőpárna U-kivágással” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!