Description
A bodzavirág és a gyümölcs is nagyon értékes alapanyag a kozmetikában és a természetes orvoslásban is. Az ókorban már gyógyító célokra használták őket. A bodzabogyó leve a szemöldök, a szempillák és a textíliák természetes festéke volt.
A bodzabogyó csak feldolgozás után ehető – például gyümölcslé formájában. Segít az immunitás erősítésében, a megfázás, fertőzések és gyulladások elleni küzdelemben. Korábban a bodzabogyót a bőrproblémák enyhítésére is használták. Sokszínűségét a benne található számos vitaminoknak, ásványi anyagoknak, tanninoknak, pektinnek köszönheti. Természetes fájdalomcsillapítónak és lázcsillapítónak is tartják.
Az egész gyümölcsből préselt gyümölcslé, melyet pasztőrözésnek vetették alá, megtartva az értékes tápanyagokat és vitaminokat. A gyümölcsre jellemző színe, íze és illata van. Csak természetes gyümölcscukrokat tartalmaz.
Összetevők:
100% fekete bodzalé
Tárolása:
Tárolja hűvös helyen, szorosan lezárt üvegben.
Ajánlott fogyasztás:
Fogyassza önállóan, vagy teába keverve. Hígítható vízzel, továbbá édesíthető ízlés szerint mézzel, növényi szirupokkal, cukorhelyettesítőkkel.
Fogyasztás előtt minden alkalommal rázza fel!
MEGJEGYZÉS – a termék fényképe / megjelenítése eltérhet a tényleges megjelenéstől.
Reviews
There are no reviews yet.