Leírás
Ételízesítő: Gyors, ízletes, egészséges!
Az ételízesítő használata a legjobb módszer a ízletes ételeink gyors elkészítésére – az íz és a tápérték veszélyeztetése nélkül. A szárítási folyamat lehetővé teszi, hogy megőrizze a zöldségek legfontosabb vitamin- és ásványanyagtartalmát, és bármikor felhasználhatja a keveréket. Az ételízesítő egyik legelőnyösebb tulajdonsága pedig, hogy nem tartalmaz sót és a mononátrium-glutamátot.
Az ételízesítő széles körben használható a konyhában, különösen levesek, szószok és húsételek készítésekor hasznos. Az ételekben valóban a zöldségek íze és aromája köszön vissza.
Az Ételízesítő összetétele
Sárgarépa, paszternák, póréhagyma, hagyma, fejes káposzta
Az Ételízesítő tárolása
Tárolja száraz és hűvös helyen, szorosan lezárt csomagolásban
Tápérték
100 g-ban
Egy adagban (20g)
RI%* 20 g-ban
Energiaérték
1278 kJ / 304 kcal
256 kJ / 61 kcal
3%
Zsír
– Telített zsírsav
1,7 g
0,4 g
0,34 g
0,8 g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.