Eliksír Regeneráló krémbalzsam Fekete Nadálytő és Tőzegeper kivonattal- 75 ml

2 910 Ft

A fekete nadálytőt a népnyelv forrasztófűként is emlegeti régóta ismert gyógyhatásai miatt. Allantoin tartalmának köszönhetően fájdalomcsillapító, sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatással is bír. Olyan mértékben képes fokozni a sejtregenerációt, amivel a törött csontok összeforradását is elősegíti. Kopásos jellegű ízületi gyulladás esetén is remek fájdalomcsillapító.

Leírás

Az Eliksír Regeneráló Krémbalzsam Fekete Nadálytő és Tőzegeper kivonattal elősegíti a véraláfutások felszívódását, a zúzódások, rándulások, ínhüvely-, visszér és aranyérgyulladások gyógyulását is.

Fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés

Az Eliksír Regeneráló Krémbalzsam ötvözi a Fekete nadálytő és a Tőzegeper ismert gyógyhatásait. Előbbi allantoin tartalma miatt erős fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású, a Tőzegpimpó vagy más néven Tőzegeper kiváló köszvény és reuma ellen.

Sejtregenerálás

Az Eliksír Regeneráló Krémbalzsam Fekete nadálytő és Tőzegeper kivonattal összetételénél fogva kedvezően hat a sejtek vérellátására, ezáltal növelve azok regenerációs képességeit. Hám- és sejtképző tulajdonságánál fogva serkenti a sebgyógyulást és visszérgyulladásokra is kiváló.

Amire ajánljuk

Az Eliksír Regeneráló Krémbalzsam használatát a mozgásszervek és a perifériás idegek orvosi és megelőző kezelésekre, valamint a mozgásszervek túlzott terhelése esetén, illetve visszérgyulladásra ajánljuk.

A csomagolás tartalma, kiszerelés

1 db Eliksír Regeneráló Krémbalzsam Fekete Nadálytő és Tőzegeper kivonattal 75 ml-es kiszerelésben.

Alkalmazása: Kis mennyiségű krémbalzsamot vigyél fel az érintett területre és masszírozd körülbelül 5 percig, amíg nem tölti el a kezelt területet kellemes melegség érzete. A hatás fokozása érdekében érdemes a fájdalmas testrészt gyapjú kendővel betekerni. A krémbalzsam rendszeres használatának hossza (néhány héttől egészen 6 hónapig), függ a fájdalom intenzitásától.

Figyelmeztetés:
A krém alkotóelemeivel szemben intolerancia léphet fel.
Kizárólag külső használatra.
Fennálló bőrbetegség esetén ne használd a készítményt.
Ne alkalmazd a készítményt nyálkahártyán, ekcémás területen, perforált fekélyeken, nyílt sebeken.
A termék szemmel, nyálkahártyával vagy sérült felülettel történő érintkezése esetén az érintett testrészt öblítsd ki alaposan bő vízzel.
Gyermekektől elzárva tartandó.
Gyógyszernek nem minősülő készítmény. Használd az alkalmazásban leírtaknak megfelelően.
Tárolás +5°C és +25°C fok közötti hőmérsékleten

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eliksír Regeneráló krémbalzsam Fekete Nadálytő és Tőzegeper kivonattal- 75 ml” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!