Ékpárna farkcsont kivágással

6 900 Ft

Az ülőmunka gyakorlatilag a hanyag testtartás melegágya. A derék- és hátfájdalmak pedig ezek együttes következményei. Egy anatómiailag megfelelően kialakított ülőpárna amellett, hogy az ülés ideje alatt egészséges testtartást biztosít, kényelmesebbé teszi a mindennapokat otthon és a munkában, sőt még az autóban is.

Leírás

Az farkcsont kivágással kivitelezett ékpárna tökéletes megoldás a derék és a hát egészségének megóvására, a megfelelő testtartás rutinná tételére ülés közben is.

Bárhol, bármikor használható

Az farkcsont kivágással kivitelezett ékpárna bárhol és bármikor használható, irodában, kocsiban, számítógépezés vagy tv-nézés közben is. A gyakori használat ellenére is higiénikus megoldást kínál mosható huzatával, strapabíró anyagával. Alacsony súlya miatt könnyedén hordozható bárhová. A kivágás feletti összekötő egyben a hordozáshoz is fogást biztosít.

Fájdalomcsillapító hatás, kényelem

A farokcsont ékpárna mind tartáshiba, mind a farkcsonti fájdalom kezelésére megfelelő választás. A párna kivágott területét a farkcsont alá helyezve, kényelmes ülést biztosít, akár egész nap. A nyílás hátsó oldalán található pánt, a terhelés alatti résnyílást előzi meg. A párna tehermentesíti a gerincvégződést, a farkcsonti részt, így bármilyen eredetű fájdalom csökkenthető ülés közben a párna használatával. Speciális ék alakjának köszönhetően a gerincet előre dőlésre készteti, visszaállítva ezzel a gerinc természetes görbületét. A párna ék alakja biztosítja a ágyéki és háti gerinc megfelelő tartását ülő helyzetben. Magas minőségű polyurethán huzattal van ellátva. A huzat mosható 40 fokon. A terméket kézzel javasoljuk 40 fokos vízben mosni.

Amire ajánljuk

A farokcsont ékpárnát a hosszan tartó ülő tevékenység következtében kialakult farkcsonti fájdalom csökkentésére, a derék- és hátfájdalmak megelőzésére, enyhítésére ajánljuk irodai munkavégzéshez, autóvezetéshez, illetve valamennyi ülőhelyzetet igénylő tevékenységhez.

A csomagolás tartalma, méretezés

A csomagolás 1 db farokcsont ékpárnát tartalmaz sötétkék színben. Anyaga: strapabíró, kényelmes poliuretán hab, levehető, cipzáras huzattal. Utóbbi mosógépben mosható.
Méretek: 45 széles, 35 hosszú, 8 cm magasság hátul, lyukmérete: 8 cm széles és 14 cm hosszú

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ékpárna farkcsont kivágással” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!