Leírás
A vörösáfonya az egyik legtöbb antioxidánsot tartalmazó gyümölcs, mely nagyon sok értékes vitamint (A-, B-, C- E-, és K-vitamin) ásványi anyagot (foszfor, kalcium, kálium, mangán, cink, vas), nyomelemet, rostot tartalmaz.
Kimagaslóan magas antioxidáns tartalommal bír, véd a káros szabad gyökök okozta károsodástól. Hozzájárul a testsúly és a koleszterinszint csökkenéséhez, gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti a fertőzések kialakulásának esélyét, a szív és érrendszeri betegségek, daganatok, valamint az Alzheimer-kór rizikóját.
Ha friss gyümölcsléhez nem is jutunk hozzá, a gyümölcs levét télen-nyáron élvezhetjük, annak minden áldásos hatásával együtt.
Összetevők:
100% áfonyalé az egész gyümölcsből préselve
Tárolása:
Tárolja hűvös helyen, szorosan lezárt üvegben.
Ajánlott fogyasztás:
Fogyassza önállóan, vagy teába keverve. Hígítható vízzel, továbbá édesíthető ízlés szerint mézzel, növényi szirupokkal, cukorhelyettesítőkkel.
Fogyasztás előtt minden alkalommal rázza fel!
Tápérték
100 ml-ben
Energiaérték
168 kJ / 40 kcal
Zsír
– ebből telített zsírsav
0 g
0 g
Szénhidrát
– ebből cukor
9,9 g
6,4 g
Rost
0 g
Fehérje
Értékelések
Még nincsenek értékelések.