Actimove Sport Bokastabilizáló

8 090 Ft

Az Actimove Sport Bokastabilizáló kényelmes és megbízható bokastabilizáló, amely stabilan tartja a lábszárat sportolás közben is, így segíti a fájdalom csillapítást és a gyógyulást.

Leírás

Az Actimove Sport Bokastabilizáló orvostechnikai eszköz, gyógyászati segédeszköz, ami kiváló enyhe és mérsékelt bokarándulások, sportsérülések kezelésére. Segít elkerülni az újbóli sérüléseket és a boka krónikus instabilitását.

Megerősített stabilitás

A fájdalomcsillapítást és gyógyulást az Actimove Sport Bokastabilizáló által biztosított folyamatos terápiás kompresszió és az egyenletes meleg hőérzet segíti. Megerősített stabilitást nyújt a boka és a láb íve körül, a keresztirányú, sportszalagot utánzó hevederek következtében. Szorosan illeszkedik a sporttevékenység során, és a kör alakú hevederek kiemelkedő támaszt nyújtanak.

Átlag feletti kényelem COOLMAX® AIR TECHNOLOGY

Az Actimove Sport Bokastabilizáló átlagon felüli kényelmet biztosít, kivételes légáteresztő képességének, gyorsan száradó, kiváló anyagának köszönhetően. Neoprénmentes, COOLMAX® AIR TECHNOLOGY alkalmazásával készül.

Amire ajánljuk

Az Actimove Sport Bokastabilizálót enyhe vagy közepes bokarándulásra, sport sérülésekre, azok megelőzésére, krónikus boka instabilitás esetére ajánljuk.

A csomagolás tartalma, méretezés

1 db Actimove Sport Bokastabilizáló. Egy méretben kapható. Mérete: 20-27 cm. Jobb és bal lábon is viselhető

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Actimove Sport Bokastabilizáló” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!