Actimove Post-Op Rom Térdrögzítő

43 180 Ft

Rehabilitációs időszakra keresel professzionális térdrögzítőt? Az Actimove Post-Op Rom Térdrögzítő olyan orvostechnikai eszköz, ami teljes mértékben támogatja a gyógyulási folyamatot.

Leírás

Az Actimove Post-Op Rom Térdrögzítő optimálisan támogatást nyújt a rehabilitáció teljes időtartama alatt, legyen szó sérülésről, vagy műtét utáni időszakról.

Rugalmasan állítható mozgástartomány

Az Actimove Post-Op Rom Térdrögzítő sokféle igényt kielégítő mozgásvezérlést, mozgásszabályozást biztosít. A teleszkópos rudak unverzális méretezést tesznek lehetővé. Gyorszárral állítható be a 0°, 15° és 30° a térd immobilizációjához. A mozgás tartománya rugalmasan állítható -10°-tól 120°-ig.

Univerzális megoldás

Az Actimove Post-Op Rom Térdrögzítő mozgásvezérlésének és mozgásszabályzásának köszönhetően megfelelő támogatás kínál a térdsérüléseket követő rehabilitációs időszakra. Bal és jobb lábra is alkalmas viselet.

Amire ajánljuk

Az Actimove Post-Op Rom Térdrögzítőt térdízületi problémákra, térdfájdalomra ajánljuk professzionális térdtámaszként, térdstabilizáló megoldásként, például térdsérülés utáni gyógyulás vagy műtét utáni rehabilitáció során.

A csomagolás tartalma, méretezés

1 db Actimove Post-Op Rom Térdrögzítő. Univerzálisan méretezhető, jobb és bal lábra is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Actimove Post-Op Rom Térdrögzítő” értékelése elsőként

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!