A Medibon.hu – A magánegészségügyi szolgáltatások kuponoldala, és EgészségÜgyelet.hu életmód magazinunk után nagy örömmel indítottuk útjára a Medibonmarket.hu egészségügyi termékkatalógusunkat.

Családias kis csapatunk 2013-tól változatlan összetételben és lelkesedéssel dolgozik azon, hogy minél többeket minél több színvonalas egészségügyi szolgáltatáshoz, infomációhoz juttasson hozzá. Küldetésünk évről évre megerősítést nyer, aminek szívből örülünk.

A kedvezményes áron színvonalas egészségügyi szolgáltatásokat tartalmazó, és a hiteles egészégügyi információkat nyújtó oldalunk után, következő lépésünk a Medibonmarket, ahol az egészségügyi árucikkek palettájából válogathatsz, legyen szó az otthoni betegápolás kellékeiről, konkrét betegségek/ panaszok kezeléséhez szükséges gyógytermékekről, megelőzésről, immunerősítésről.

Konkrét panaszokra, problémák megelőzésére, vagy állapotjavításra is találsz megoldást az oldalunkon. Havonta igyekszünk újabb és újabb termékskálával bővíteni a kínálatunkat. Amit nyújtunk: Egységes kép valamennyi termékről, minden szükséges információval az adott árucikkről és annak egészségügyi hasznáról annak érdekében, hogy a legjobb vásárlói döntést hozhasd.

Ha kérésed, kérdésed van, a képernyő túloldalán számíthatsz ránk, írj nekünk bátran az alábbi e-mail címre: kapcsolat@medibon.hu. Azért vagyunk, hogy napról napra jobban lehess!

Értesülj legújabb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a legújabb termékekről és az akciókról!